fbpx

Tal London

TAL OP BILLEDE 1212 2

Introduktion

London er blevet kåret som den bedste by i verden i 7 år i træk og er en destination, der tiltrækker besøgende fra hele verden, hvad enten det er til turisme eller til en kulturel udveksling.

Under mit sidste besøg i London i februar 2023 havde jeg mulighed for at lave en sprogudveksling for at forbedre mit engelsk.

At vælge blandt de mange skoler rundt omkring i byen er ikke en let opgave, men efter megen research indså jeg, at Speak Up London School of English var den bedste mulighed for min Kulturudveksling i London.

Jeg brugte 2 uger på at studere på Speak Up London, tog undervisning hver dag om morgenen og havde kontakt med studerende fra hele verden, så jeg vil forklare dig præcis, hvorfor jeg anser Speak Up London for at være den bedste engelske skole i London .

Når du skal på kulturudveksling, er det vigtigt at vælge den skole, du skal studere korrekt, og forskellige faktorer skal tages i betragtning: en skole, der er akkrediteret, sørge for, at kvaliteten af ​​undervisningen er høj nok og at være på en skole med en varieret blanding af elever.

Hvorfor valgte jeg Speak Up London?

Da jeg begyndte at lede efter en skole i London, var det, der bekymrede mig mest: skolens ry blandt eleverne og skolens beliggenhed.

Jeg begyndte at lede efter engelske skoler i London og fandt et par stykker. Så da jeg så Speak Up London, gik jeg straks for at finde ud af, hvor det var placeret, og hvad eleverne sagde om det.

Speak Up London Location

Den anden opgave var at se præcis hvor skolen lå, da jeg kender byen London udmærket, jeg ville have et sted der var nemt at komme til og også lave sightseeing, og i den forbindelse fik Speak Up London en 10/10. Skolen ligger på Oxford Street, en af ​​de vigtigste og mest kommercielle gader i London, med nem adgang fra mange dele af London, enten med metro eller bus. Jeg vidste, at studier i Oxford Circus ville give mig fuld frihed til at opdage de vigtigste seværdigheder i London meget lettere, end hvis jeg var i et område uden for Londons centrum.

Speak Up London Reputation på Google

Til min glædelige overraskelse har skolen et ry på 4.7* på Google, hvilket er en ret høj score. Det fangede med det samme min opmærksomhed, for jeg havde næppe fundet en anden skole med en lignende score. Når de læste de studerendes meninger, var de alle meget positive over den tid, de brugte på at studere der, hvilket endte med at motivere mig. Efter Google besluttede jeg at søge efter skolen på Instagram og igen, så jeg en masse interaktion med elever og positive kommentarer.

Speak Up London-akkreditering

Som du kan se, da jeg opdagede skolen, var jeg meget begejstret, for den havde præcis det, jeg ledte efter, men jeg havde brug for at se en meget vigtig detalje, som du skal tage højde for, hvis du skal lave en Kulturudveksling i London: er skolen akkrediteret af British Council?

British Council er det organ, der sikrer, at sprogskoler i Storbritannien har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads i overensstemmelse med regeringens retningslinjer.

Igen, Speak Up London var også inden for dette aspekt, idet han ikke kun blev akkrediteret af British Council, men flere andre organer, der garanterer kvaliteten af ​​undervisning og sikkerhed.

Første kontakt med Speak Up London

Efter at have kontrolleret alle de punkter, der er nævnt ovenfor, besluttede jeg at kontakte dem for at få en første kontakt og få mere information.

Jeg elskede, at de svarede mig dagen efter min besked og var meget opmærksomme, hvilket er værdsat, især når man tager til et nyt land og taler et andet sprog.

Hvis du ligesom mig også ønsker at lave en kulturel udveksling i London, opfordrer jeg dig til at udfylde skoleforespørgselsformularen, og de vil give dig al den information, du har brug for.

Efter al denne proces var de stadig et par detaljer, jeg skal validere:

  • Hvor lang udveksling jeg havde tænkt mig at lave
  • Hvor ville jeg bo
  • Hvad ville være de samlede omkostninger for at gennemføre denne kulturelle udveksling i London

1. Hvor lang tid bruger du i skolen?

Hos Speak Up London betaler du alt efter, hvor mange uger du gerne vil læse, med minimum 2 uger og maksimum 48 uger.

Jo større antal uger, jo lavere er kursets værdi pr. uge.

I mit tilfælde, da jeg allerede taler engelsk, og mit hovedmål var at øve sproget i et hjemland, besluttede jeg at tage 2 uger, hvilket var den tid, jeg havde på ferie, og hvad mit budget tillod.

Udover at beslutte, at jeg ville tage 2 uger, skulle jeg også bestemme tidspunktet og hyppigheden af ​​undervisningen, da Speak Up London tilbyder forskellige muligheder såsom:

Tid: morgen, middag, eftermiddag eller aften

Hyppighed: 3 til 5 gange om ugen

Værdierne ændres i henhold til det valgte tidspunkt og frekvens, hvor det dyreste tidspunkt er om morgenen og det billigste tidspunkt om aftenen.

Jeg valgte at gå til undervisning om morgenen fra kl. 9 til 12, fra mandag til fredag, det vil sige 5 gange om ugen.

2. Hvor skal man bo?

Jeg elsker virkelig London, og jeg har rejst der mange gange, så jeg kunne selv vælge min bolig. Jeg ville gerne være et sted med direkte adgang til skolen. 

I mit tilfælde bookede jeg boligen direkte hos en, jeg allerede kendte. Det var et familiehjem, og jeg lejede et værelse i 2 uger hos en engelsk dame, hvilket var grundlæggende for, at jeg kunne øve sproget endnu mere.

Jennifer, min værtinde, og jeg talte altid sammen. Vi spiste middag sammen i et par dage, og jeg fulgte endda med hende til markedet. Al denne indsættelse i kulturen er væsentlig.

For dem af jer, der stadig ikke kender byen, har du intet at bekymre dig om, fordi Speak Up London hjælper dig med overnatning. De har aftaler med flere familiehuse og studenterboliger, i forskellige områder af London og du betaler for det område du vælger. du vælger.

London Zone 1 og 2 er lidt dyrere, men tættere på skolen og turistattraktioner.

Zone 3 og 4 giver dig mulighed for at spare lidt mere og stadig have transport for nemt at komme i skole.

På Speak Up Londons hjemmeside kan du se de overnatningsmuligheder, de tilbyder.

3. Hvor meget betaler du for to uger hos Speak Up London?

Som jeg sagde tidligere, varierer værdien alt efter tid og frekvens. Hvis du vælger det samme som jeg gjorde (studerer i 2 uger, 5 gange om ugen, om morgenen) er den nuværende samlede pris £490 (3020 BRL).

Men du kan tjekke deres priser link.

Når du bekræfter din tilmelding, hvilket kan ske online, modtager du dit bekræftelsesbrev fra både skolen og boligen, hvis du har indgået aftale med dem.

Dette brev er meget vigtigt, fordi du bliver nødt til at præsentere det ved immigration ved din ankomst til London for at bevise, hvad du skal i byen.

Jeg ankom til London et par dage før mine timer, for at tage på sightseeing og samle materialer til at skrive en opdateret London-guide.

Undervisningen starter hver mandag, men de, der er på et meget grundlæggende niveau, kan have bestemte datoer.

 

Min første oplevelse i klassen

På den første undervisningsdag skal du ankomme lidt før undervisningstiden. Jeg ankom 30 minutter før og blev modtaget med stor introduktion og opmærksomhed.

Jeg udfyldte nogle dokumenter, og så fortalte receptionisten mig, hvad mit værelse og min lærer ville være, og kommenterede de forskellige ekstra aktiviteter, som skolen tilbyder.

Derefter gik jeg i min klasse, og der var folk, der havde studeret i flere måneder og andre, der også var på deres første dag, ligesom jeg.

I min klasse var der folk fra Frankrig, Japan, Argentina, Tyrkiet, Rusland og andre steder.

Hver mandag opfordres eleverne til at fortælle lidt om deres weekend og de nye elever skal også præsentere sig selv.

Dynamisk i klassen

Jeg må indrømme, at jeg var ret positivt overrasket over moderniteten af ​​udstyret i klasseværelset. Klasserne blev vist på en skærm, der var forbundet direkte til lærerens computer og gav hende mulighed for at skrive og indsætte tekster og materialer der på den interaktive skærm uden at skulle slette det, hun tidligere havde undervist i.

Speak Up London investerer meget i teknologi for at forbedre kvaliteten af ​​undervisningen.

Under timerne så vi også videoer for at diskutere, lavede grammatikøvelser og masser af legeaktiviteter for at styrke det, vi havde studeret.

For at være helt ærlig var dette min bedste kulturelle udveksling, da niveauet i klassen og lærerens interaktion var fantastisk!

Jeg må indrømme, at jeg var ret positivt overrasket over moderniteten af ​​udstyret i klasseværelset. Klasserne blev vist på en skærm, der var forbundet direkte til lærerens computer og gav hende mulighed for at skrive og indsætte tekster og materialer der på den interaktive skærm uden at skulle slette det, hun tidligere havde undervist i.

Speak Up London investerer meget i teknologi for at forbedre kvaliteten af ​​undervisningen.

Under timerne så vi også videoer for at diskutere, lavede grammatikøvelser og masser af legeaktiviteter for at styrke det, vi havde studeret.

For at være helt ærlig var dette min bedste kulturelle udveksling, da niveauet i klassen og lærerens interaktion var fantastisk!

Ugentligt socialt program

Det er værd at nævne, at det under din udveksling er vigtigt, at du deltager i flere andre aktiviteter, som skolen tilbyder.

Hver uge sætter Speak Up London en kalender med ekstra aktiviteter hver dag, lige fra gratis samtaletimer, sightseeingture eller aftenture.

Disse programmer er perfekte til at få nye venner og øve sproget i det virkelige liv.

 

Min ærlige mening om Speak Up London

Afslutningsvis er hovedårsagerne til, at jeg mener, at Why Speak Up London er den bedste engelsksprogede skole for din kulturelle udveksling i London:

  • Kvaliteten af ​​undervisningen: deres lærere er højt kvalificerede og underviser på en dynamisk måde og med teknologier, der tillader klassen at være meget mere interaktiv. 
  • Lokation: Skolens beliggenhed, på en af ​​Londons største shoppinggader, er et unikt aktiv for dig at kombinere studier med turisme og nemt få adgang til hovedpunkterne i London.
  • British Council Akkreditering: At være en British Council akkrediteret skole er meget vigtigt for at garantere kvaliteten af ​​undervisningen og tilliden til at være en rigtig skole.
  • Sociale aktiviteter: de ekstra aktiviteter, som skolen tilbyder, hjælper meget, så du ikke føler dig alene og stadig kan træne engelsk i forskellige miljøer.
  • Lektionspriser: Speak Up London-priserne er meget konkurrencedygtige med andre skoler, som er længere væk og ikke engang har så gode anbefalinger.
  • Personerne og opmærksomheden modtaget: en af ​​de vigtigste ting, jeg lagde mærke til, er opmærksomheden fra hele skolens personale lige fra receptionen til lærerne. For mig er dette uvurderligt og ekstremt vigtigt, når du er væk hjemmefra.

Hvis du ønsker at leve en unik oplevelse i London, lære engelsk og nyde hvert hjørne af byen, anbefaler jeg helt klart Cultural Exchange-programmet på Speak Up London.

For mere information skal du blot udfylde DENNE FORM og de vil besvare ethvert spørgsmål, du har.

Forfatter: Belle Ferreira 

@eurotripblog